Figyelem

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

szobafestés

Van diszperziós és mészalapú . A diszperziós alapú festéket szinte mindenhova lehet festeni. Sokan a konyha, WC , spejz helyiségekben a mészfestéket részesítik előnyben. Általában a meszelés régi családi házaknál népszerű .

A szobafestésnél is az alapmunka a legfontosabb. Ha rossz az alap akkor az egész festés kárba megy. Gondolom, ezt senki se szeretné. Ezért érdemes szakembert hívni és nem csak festőnek mondott és mindenhez értő emberkét.

A festésnél is nagyon sok az alapmunka, míg elérjük a festést legyen az egyszerű fehér vagy egy kiválasztott Szin. Régi festett falaknál a Kaparás Mélyalapozás, glettelés (több rétegben), csiszolás ez mind fontos művelet amit el kell végezni, hogy hosszú évekig szép legyen a festés. De a festés is a takarással illetve a fóliázással kezdődik. Ez is idő és pénz de megéri egy kis pluszt rászánni. Gondolom hallott már festőkről akik nem takartak le semmit aztán napokig csak kaparták a festéket a parkettáról meg az ablaküvegről. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, mert mi vigyázunk a megrendelő értékeire.(bútor, csillár, parketta,stb).

Vissza a tetejére

Belépés vagy Regisztráció

BELÉPÉS